2013. május 14., kedd

Simone Elkeles - Wild Cards



Simone Elkeles: Wild Cards

2013. október 1-én jelenik meg Simone legújabb könyve, a Wild Cards, ami a Fullriders sorozat első kötete lesz. 
A borítón is jól látható, hogy most a mexikói srácok helyett az amerikai focistáké lesz a főszerep, ám úgy látszik, hogy Simone nem tud elszakadni a rosszfiú karakterektől, így valószínűleg, ebben most sem lesz hiányunk. És, hát ugye, mi szeretjük a rosszfiúkat :) 

És a legjobb hír, ami úgy gondolom, sokakat foglalkoztat: Ősszel nálunk is jön a Láncreakció!

nagyobb méretért katt a képre
Fülszöveg:
After getting kicked out of boarding school, bad boy Derek Fitzpatrick has no choice but to live with his ditzy stepmother while his military dad is deployed. Things quickly go from bad to worse when he finds out she plans to move them back to her childhood home in Illinois. Derek’s counting the days before he can be on his own, and the last thing he needs is to get involved with someone else’s family drama.

Ashtyn Parker knows one thing for certain–people you care about leave without a backward glance. A football scholarship would finally give her the chance to leave. So she pours everything into winning a state championship, until her boyfriend and star quarterback betrays them all by joining their rival team. Ashtyn needs a new game plan, but it requires trusting Derek—someone she barely knows, someone born to break the rules. Is she willing to put her heart on the line to try and win it all?


Magyarul, röviden a fülszöveg:
A rossz fiú hírében álló Derek kótyagos mostohaanyjához kerül - miután kirúgják a magániskolából - aki úgy dönt elköltöznek abba a városba, ahol az asszony felnőtt. Derek már számolja a napokat, amikor végre elkerülhet otthonról.

Ashtyn megtanulta az élettől: akikkel törődsz köszönés nélkül elhagynak téged. Egy foci ösztöndíj elnyerése hozzá segítené, hogy elhagyhassa a várost. Bele is ad mindent a sportba, hogy megnyerjék az állami bajnokságot, de a fiúja - a csapat sztár hátvédje - egyszer csak úgy dönt, hogy otthagyja őket, és az örök rivális csapatba áll. Ashtynnek újabb akció terveket kell kiötlenie, de ez azt is jelenti, hogy bíznia kell Derekben. Egy olyan fiúban, aki arra született, hogy a áthágja a szabályokat.

(forrás: Vörös Pöttyös? Szeretem. facebook oldala)


2 megjegyzés:

  1. Végre már nagyon várom a Láncreakciót!:)
    Simone a kedvencem! <3
    A Wild Cards-nak csak az amerikai/angol megjelenését lehet tudni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos egyelőre a magyar megjelenésről még nincs semmilyen információ, de amint megtudok valamit, kiírom :)

      Törlés