2013. november 5., kedd

Mennydörgő némaság játék - 6. nap


November 9-én megjelenik Spirit Bliss Árnyékvilág trilógiájának utolsó kötete, a Mennydörgő némaság. Ennek örömére közös játékba fogtunk néhány bloggerrel és Spirittel. A játék nyereménye a képen látható gyönyörűséges és egyedi táska. 
Hogy mit kell tenned érte?

1. November 1-9. között minden nap kikerül egy könyves blogger oldalára egy-egy érdekesség a Mennydörgő némasággal kapcsolatban. Mindegyik poszthoz tartozik majd egy kérdés is, amelyet meg kell válaszolnod helyesen.

2. A kérdések megválaszolásához mindig a másnapi blogbejegyzés ad segítséget.

3. Ne áruld el senkinek a helyes válaszokat, ne írd ki őket sehová a játék során! Ha valaki ilyesmit tesz, az azonnali kizárással jár együtt!

4. A 10. napon, mikor kikerül az utolsó részlet is, küldd el éjfélig az összes kérdésre a választ a spiritbliss24@gmail.com e-mail címre.

5. Ha a válaszaid helyesek, akkor részt veszel a sorsoláson. Fontos: csak akkor kerül a neved a kalapba, ha mind a 9 kérdésre helyesen válaszoltál!

6. Az előző kérdést itt találhatod: http://esztus-skp.blogspot.ro/2013/11/mennydorgo-nemasag-jatek-5-nap.html




5. érdekesség: A Mennydörgő némaság egyik helyszínének, St. Village-nek a bemutatása

St. Village egy aprócska, alig párszáz lakost számláló, skóciai falu. Glasgow-tól nem messze terül el egy hegy lábánál. A városlakók nagyrészt önfenntartók, földművelésből, állattartásból, valamint a turistákból élnek.

A hegyre egy erdő fut fel, a hegy tetején pedig Vörös Bajszú Henrik kastélya áll. A kastélyt többször is felújították, 1984-től pedig szállóként funkcionál. A szálló területéhez tartozik egy hatalmas park, egy kert, egy istálló, valamint az erdő nagy része.

A szálló területén rendezik meg minden nyáron a Mennydörgő Némaság Zenei Fesztivált, amelyre a világ minden tájáról érkeznek érdeklődők. Egy részük a szállóban vesz ki szobát magának, néhányan a faluban szállnak meg, a többség pedig az erdő egyik nagyobb tisztásának kijelölt területén sátorozik. A Fesztivál zenei résztvevői igencsak változatosak mind a zenei stílust, mind a nemzetiségüket tekintve. A program két hétig tart, és egy nyitóünnepséggel kezdődik valamint zárul.

A Fesztiválon a zenei programok mellett különböző játékok, versenyek és egyéb szórakozási lehetőségek várják az érdeklődőket.




6. kérdés: Milyen betűk találhatók meg Camilla minden festményén?

A kérdésre a választ holnap, Adri blogján találhatjátok majd meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése