2015. február 4., szerda

Ikonok - extra



A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Margaret Stohl Ikonok című regénye, az Ikonok sorozat első része. Ennek örömére a Blogturné Klub négy bloggere bemutatja az Ikon Gyermekek izgalmas történetét, melyben kiderül, hogy az érzések meggyengítenek vagy megerősítenek-e bennünket.

2015. január 29-től egy-egy blogger teszi közzé a véleményét a könyvről, illetve rengeteg, a történethez kapcsolódó érdekességgel is találkozhattok majd, ha velünk tartotok. Érdemes követni a turnét, ugyanis nem csak plusz információkat tudhattok meg a könyvről és szereplőiről, de ahogyan az lenni szokott, nyerhettek is!


Margaret Stohl: Ikonok

Kiadó: Könyvmolyképző
ISBN: 9789633738771
Oldalszám: 408 oldal
Fordító: Mátics Róbert

Fülszöveg:
Minden megváltozott A Napon. Azon A Napon, amikor az Ikon megjelent Los Angelesben. Azon a napon, amikor az áram megszűnt. Azon a napon, amikor Dol családja holtan esett össze. Azon a napon, amikor a Föld elveszített egy háborút, amelyről azt sem tudta, hogy már vívja.
Azóta Dol egyszerű életet élt vidéken túlélőtársával, Roval együtt, biztonságban az Ikon árnyékától és rémisztő hatalmától. Elrejtőzve az egyetlen igazság elől, amelyet nem kerülhet el.
Ők valamiképpen mások. Ők túlélték. De miért?Amikor a kormány felfedezi a titkukat, arra kényszerítik őket, hogy fogságban csatlakozzanak a bátortalan Timahoz és a karizmatikus Lucashoz. Ikon Gyermekeknek hívják őket, és csak ők négyen vannak az összes ember között a Földön, akikre nem hat az Ikonok ereje. Miközben Roval szeretne törődni és Lucas irányába érzései is kezdenek kialakulni, a múlt és a jövő között őrlődve Dol szíve még soha nem látott módon sebezhetővé vált. Ahogy a feszültség egyre nő, az Ikon Gyermekek felfedezik, hogy az érzéseik, amelyekről mindig azt gondolták, hogy a legnagyobb gyengeségük, talán a legnagyobb erősségük lesz.




Ikonok









Trailer







Nyereményjáték


A történetben fontos szerepet játszanak a latin idézetek. Ezért mostani játékunk során híres latin közmondásokat, könyves idézeteket kell megfejtenetek.
Nincs más dolgotok, mint az adott állomáson található idézetet kitalálni, és magyar megfelelőjét beírni a rafflecopter megfelelő mezőjébe. Fortes fortuna adiuvat!
Figyelem! A kiadó csak Magyarország területén belül postáz. A nyerteseknek kiértesítést követően 72 órájuk van válaszolni az emailre, azután újabb nyertest sorsolunk.


Basia coquum. 




Nézzetek be a többi állomásra is

01/29 Kelly Lupi olvas - Interjú
02/01 Media Addict - Beleolvasó
02/04 Dreamworld - Extra állomás
02/07 Könyvszeretet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése