2015. október 14., szerda

Kylie Scott: Lick - Cover Reveal


Végre magyarul is megjelenik Kylie Scott lenyűgöző Stage Dive sorozatának első kötete, a Lick - Taktus! Az erotikával fűszerezett romantikus történetben egy tetovált, zenész srác hódítja meg a női szíveket.


(egyik) külföldi borító
Kylie Scott: Lick - Taktus

Kiadó: Könyvmolyképző
ISBN: 9789632454603
Oldalszám: ~ 380 oldal
Fordító: Császár László
Várható megjelenés: 2015. ősz
Rendeld meg/jegyezd elő:  puha fedeles

Fülszöveg:
Az ébredést Las Vegasban nem éppen így képzelte
Evelyn Thomas úgy tervezte, hogy hatalmas bulival ünnepeli a 21. születésnapját Las Vegasban. Őrült nagy bulival. De a legvadabb álmaiban sem jutott volna eszébe, hogy másnap reggel a fürdőszoba padlóján ébred, élete legdurvább másnaposságával, mellette egy kimondhatatlanul vonzó, félmeztelen, tetovált férfi, és az ujján gyűrű, amelyben akkora gyémánt van, hogy King Kong is elismerően csettintene. Bár emlékezne rá, hogyan jutott el ide!




Kylie Scott


Kylie Scott New York Times és USA Today best-seller író, akit megszavazták 2013-ban a legjobb ausztrál romantikus írónak, és az Ausztrál Romantikus Írók Szövetsége hat különböző nyelvre fordíttatta le a könyveit - a hazai kiadás már bőven a ráadás!

Hosszú ideje rajongója a B-osztályú horror filmeknek, a romantikának és a rock zenének. Utóbbi kettőt tökéletesen hasznosítja a Stage Dive sorozatában, amiből külföldön már négy sikeres kötet megjelent, mindegyikben más főszereplőpárossal.

Az írónő Queenslandben, Ausztráliában él a férjével és két gyermekükkel. Rengeteget olvas, ír, és szörföl az interneten.







Dobpergés...


Ám mielőtt belecsapnánk, szeretném felhívni a figyelmeteket a borító láttán titeket érő mellékhatásokra:


Levakarhatatlan vigyor



Térdgyengeség



Vágyakozás



És akkor íme:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése