2016. december 2., péntek

Forbidden - blogturné extra



Idén télen hazánkban is megjelenik Tabitha Suzuma híres regénye, a Forbidden, ami magyarul a Kimondhatatlan címet kapta. Tartsatok velünk november 24-e és december 2-a között, kétnaponta egy-egy blogger mutatja be nektek ezt a rendhagyó, mégis romantikus, és szívszorító történetet, amelyben egy valóban tiltott kapcsolatba nyerhettek bepillantást Lochan és Maya szemén keresztül. Ha részt vesztek a nyereményjátékunkban, megnyerhetitek a Könyvmolyképző Kiadó által felajánlott három nyereménypéldány egyikét.


Tabitha Suzuma: Forbidden - Kimondhatatlan

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
ISBN: 9789633996355
Oldalszám: 392 oldal
Fordító: Molnár Edit

Fülszöveg:
A szerelem nem ismer határokat...
Lochant és Mayát a testvéri szálakon túl mindig is mély barátság fűzte egymáshoz. Mivel alkoholista anyjukra nem számíthatnak, közösen nevelik három kisebb testvérüket. Ez a megpróbáltatásokkal teli élet – és a köztük lévő tökéletes összhang – a megszokottnál jóval közelebb hozza őket egymáshoz. Olyan közel, hogy végül egymásba szeretnek. Lochan és Maya tudja, hogy a kapcsolatuk vállalhatatlan, és nem folytatódhat tovább. Ám tehetetlenek, mert amit éreznek, az semmihez sem fogható…




Idézetek


"A család a legfontosabb a világon. Lehet, hogy időnként a falra mászom a testvéreimtől, de akkor is az én véremből valók. Ők jelentik a mindenséget. A családom én vagyok. Ők az életem. Nélkülük egyedül lennék a földön."

"Hosszú csend. Csak Lochan feje búbját látom. A bátyám felém hajol. Átölelem, és teljes erőből magamhoz szorítom.
– Te nem csak a testvérem vagy – fogom suttogóra –, hanem a legjobb barátom is."

"De az egész világ ellenünk lesz – suttogja aggodalmasan. – Hogyan… hogyan szállunk szembe az egész világgal?
Jobban örülnék, ha azt mondaná, majd kitalál valamit. Nem is mondhatna mást, csak azt, hogy együtt biztosan kitalálunk valamit. Hogy együtt sikerülni fog. Hogy együtt erősek vagyunk."

"Csak a fülsiketítő robaj, a hangos reccsenés és az agyamba robbanó éles fájdalom ébreszt rá arra, hogy teljes erőből a falba bokszoltam: festék- és vakolatdarabkák peregnek a kanapéra az ököllenyomatomról. Hétrét görnyedve szorongatom a jobb kezemet, és összeszorított fogakkal harapom el a feltörő szitkokat. Egy pillanatra minden elsötétül körülöttem, attól félek, elájulok, de aztán sokkoló, rémisztő hullámokban tör rám a lüktető fájdalom. Nem is tudom, mim hasogat jobban: a kezem vagy a fejem. Mindaz, amitől az elmúlt hetekben rettegtem – a teljes kontrollvesztés –, végül bekövetkezett, most már hiába is hadakoznék ellene. Lehunyom a szemem, és érzem, amint az őrület felkúszik a gerincemen, és szép lassan befészkeli magát az agyamba. Olyan, mint az ősrobbanás. Szóval ez a vége, ha valaki hosszasan, erejét nem kímélve küzd… aztán elveszíti a csatát, és megbolondul."




Fanmade trailerek








Nyereményjáték


A világon számtalan tabu létezik, nem csak a vérfertőzés, hiszen ezalatt a fogalom alatt értünk minden olyan jelenséget, amiről az emberek nem beszélnek szívesen, vagy épp próbálnak úgy tenni, mintha nem létezne. Ebben a játékban az lesz a feladatotok, hogy egy-egy leírás alapján megfejtsétek, éppen melyik taburól is van szó. Ezek lehetnek olyanok is, amik ma már kevésbé számítanak annak, ám mégis sokan feszengenek, ha szóba kerül. A játékban résztvevők között három nyereménypéldányt fogunk kisorsolni.
Figyelem! A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


Mai fogalom:
Nemi aktus




Nézzetek be a többi állomásra is

11/24 Always Love a Wild Book
11/26 Sorok között
11/28 Kelly & Lupi olvas
11/30 CBooks
12/02 Dreamworld
12/04 Deszy Könyvajánlójak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése